Over ons

Wat voor u belangrijk is

De kleur cyaan wordt ook vaak blauw genoemd. Deze kleur wordt na zwart het meest gebruikt bij het afdrukken van documenten omdat blauw gezien wordt als een zakelijke kleur en dus veel voorkomt in bedrijfslogo’s en facturen.

Cyaan is in het subtractieve kleursysteem een van de primaire kleuren.  Wij willen dan ook een primair onderdeel uitmaken van een business.

Uitgesproken in het Engels klinkt cyaan (“Cyan”) als “Sign”, ondertekenen van verkooptransacties.  ‘Cyaan is hier’, ‘Teken hier’, ‘CyanHere’.

CyanHere is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds de lente van 2023 ondernemingen wil helpen om de conversie te maken naar een nieuwe, hedendaagse beleving voor zowel haar klanten als voor haar personeel.

Wij zijn de all-in-one aanbieder van betaaloplossingen, cash management systemen, order kiosken, info en/of reclame zuilen.  Kortom uw one-stop-shop leverancier van hardware en service voor een moderne winkelbeleving en bijhorende additionele omzet.

Efficiëntie (lees: kostenbesparing), nieuwe vormen van communicatie rond moment van aankoop (lees: meer verkoop) en algemene serviceverbetering voor het cliënteel zijn aspecten waar wij op inzetten.

Wij bouwen aan duurzame relaties met klanten en met leveranciers zodat wij onze engagementen kunnen garanderen.  Onze visie is samenwerken op lange termijn.

De waarden die wij hoog in het vaandel dragen zijn:

Kwaliteit
100%
Vertrouwen
100%
Transparantie
100%
Integriteit
100%
Respect
100%
Behulpzaamheid
100%